Let op: op donderdag 9-5 en vrijdag 10-5 zijn wij gesloten.

Let op: op donderdag 9-5 en vrijdag 10-5 zijn wij gesloten.

Containers & Transport

Met een ruim en breed aanbod aan containers, transportmogelijkheden en machines heeft van Houtum Recycling al meer dan 1000 bedrijven geholpen als partner op het gebied van recycling.

Containers

Voor elke afvalstroom een oplossing.

We hebben een ruim en breed aanbod aan containers. Deze variëren van kliko’s (voor archiefpapier) tot 40cubs containers (denk aan een zeecontainer). We hebben dus voor elk bedrijf een passende oplossing, en als de oplossing er nog niet is, dan denken we graag mee in de mogelijkheden. 

Bij bedrijven met een metaalafvalstroom, die kiezen voor een totaalpakket, kunnen wij op aanvraag ook voor perscontainers (voor papier of bedrijfsafval) zorg dragen. Vraag naar de mogelijkheden!

De meest gebruikelijke situatie is het plaatsen van een of meerdere container(s) op uw locatie, die op afroep (belletje of mail) voor u worden omgewisseld voor een lege container. Onze containers worden goed onderhouden. 

Transport

Wij regelen het transport van uw afvalstroom.

Alle containers worden door onze eigen chauffeurs en vrachtwagens vervoerd. Zo weet u waar u aan toe bent en bewaken wij onze service en efficiëntie. Maar ook als u eenmalig of incidenteel een container nodig heeft (voor ijzer of metalen) bent u bij ons aan het juiste adres. Tevens beschikken wij over een autolaadkraan, we kunnen dus ook losse metalen opladen. 

Voor grote en/of incourante materialen (denk aan machines of installaties) bieden wij ook een oplossing, eventueel in samenwerking met een van onze partners. 

*Wij zijn geen transporteur, we vervoeren alleen materialen die voor recycling bestemd zijn.