Let op: op donderdag 9-5 en vrijdag 10-5 zijn wij gesloten.

Let op: op donderdag 9-5 en vrijdag 10-5 zijn wij gesloten.

Totaalpakket bij van houtum recycling

Uw volledige afvalmanagement bij één partner.

Van Houtum Recycling heeft voor al uw afvalstromen een gepaste en financieel aantrekkelijke oplossing. Zo profiteert u o.a. van het gemak van één aanspreekpunt, financieel aantrekkelijke prijzen en tarieven en een eerlijke en duurzame partner.

Totaalpakket voor bedrijven

Gemakkelijk, transparant en financieel aantrekkelijk.

Uiteraard heeft ieder bedrijf andere behoeftes op het gebied van afvalmanagement. Wat wij vaak in de praktijk zien is dat bedrijven voor verschillende soorten afvalstromen, verschillende afnemers hebben. Dit kan een hoop rompslomp veroorzaken. De oorzaken daarvoor lopen erg uiteen, maar het gevolg is hetzelfde: minder transparantie, veel contactmomenten en een hoop extra werk. 

Wij hebben gemerkt dat bij onze klanten daarom vaak behoefte was aan één goede partner op het gebied van recycling. Bij Van Houtum Recycling ontzorgen we u dan ook graag, naast het verwerken van uw metalen, in uw gehele afvalmanagement. Zo kunt u bij ons dus niet alleen terecht met uw waardevolle metalen, maar verzorgen wij ook de afvoer van bijvoorbeeld uw papier, hout, BSA, kunststof en/of bedrijfsafval.

Voor alle afvalstromen bieden we een oplossing. We hebben hiervoor een modern wagen- en machinepark tot onze beschikking en bezitten uiteraard alle benodigde vergunningen en certificaten. Benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen? Druk op onderstaande button of bel direct naar: 026 361 5534

Duurzaamheid

Samen bouwen we aan een duurzamere toekomst voor de volgende generaties.

Duurzaamheid in het ondernemen is tegenwoordig een essentieel aspect geworden voor bedrijven die een positieve impact willen hebben op het milieu en de maatschappij. Familiebedrijf Van Houtum Recyling begrijpt het belang van duurzaamheid en heeft zich toegewijd om een voorloper te zijn in de circulaire economie.

Het recyclen van metalen- en overige afvalstromen is een effectieve manier om de uitputting van natuurlijke hulpbronnen te verminderen en de negatieve impact op het milieu te beperken. Het hergebruik van metalen draagt bij aan een aanzienlijke energiebesparing en vermindert de CO2-uitstoot, waardoor het broeikaseffect wordt verminderd.

Door één aanspreekpunt te hebben voor al uw recyclingbehoeften, kunt u efficiënter en gemakkelijker uw afval beheren. Van Houtum Recyling zorgt voor de juiste verwerking van alle afvalstromen, inclusief metalen, waardoor u zich kan concentreren op uw kernactiviteiten en uw duurzaamheids-doelstellingen kunt versterken.

Bij ons bent u niet alleen verzekerd van betrouwbare dienstverlening en 100% service, maar ook van goede prijzen en scherpe tarieven. Dit zorgt voor een win-winsituatie waarbij u uw afval op een duurzame manier kunt verwerken en tegelijkertijd financiële voordelen kunt behalen.

Samen bouwen we aan een duurzamere toekomst voor de volgende generaties.

Ons Bedrijf

Een Arnhems familiebedrijf sinds 1870

Waarom kiest u voor van Houtum Recyling Arnhem?