Let op: op donderdag 9-5 en vrijdag 10-5 zijn wij gesloten.

Let op: op donderdag 9-5 en vrijdag 10-5 zijn wij gesloten.

VAN HOUTUM RECYCLING - VOOR BEDRIJVEN

"Uw betrouwbare en professionele partner op het gebied van afvalverwerking"

Duurzaam, transparant en servicegericht

Wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen.

Van Houtum Recycling is gespecialiseerd in het professioneel inzamelen en recyclen van metaal afvalstromen tot waardevolle grondstof. Ons bedrijf is uitgegroeid tot het grootste en bekendste adres voor (metaal)recycling in de regio. Naast het verwerken van ijzer- en metaalafval verzorgen wij ook uw behoeftes op het gebied van andere afvalstromen. Wij bieden hierbij een totaalpakket waarin al uw afvalstromen op een correcte en duurzame manier worden verwerkt. Hierdoor bent u verzekerd van: Één aanspreekpunt, scherpe prijzen, efficiëntie en een duurzame verwerking van uw afvalstromen!

Voor bedrijven wordt het steeds belangrijker om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Een juiste en duurzame verwerking van afvalstromen van uw bedrijf hoort hier zeker bij, wij helpen u hier graag bij. Van Houtum Recycling beschikt over alle nodige vergunningen, kennis en moderne machines om uw afvalstromen op een zo efficiënt mogelijke manier te verwerken. Wij streven naar een duurzame en langdurige samenwerking met al onze leveranciers en afnemers. 

Neem vrijblijvend contact op via info@vanhoutumrecycling.nl. Uiteraard komen wij graag met u in contact om samen te kijken naar de mogelijkheden voor uw afval stromen. Voor gedegen advies komen wij, waar gewenst, bij u op locatie langs.

Direct naar:

IJzer

Bekijk de verschillende soorten ijzer afvalstromen

Metalen

Bekijk de verschillende soorten non-ferro afvalstromen

IJzer (Ferro)

Heeft u een terugkerende of eenmalige stroom aan (oud) ijzer en zoekt u hiervoor een betrouwbare en duurzame partner? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nou gaat om nieuw plaatijzer afval, nieuw stans afval, algemeen productieafval, (machine)onderdelen of andere ijzer afvalstromen; wij bieden een passende oplossing. Waarbij uw opbrengsten, een efficiënte afhandeling en duurzaamheid centraal staan. 

Hiervoor beschikken wij over meerdere inzamel-voertuigen en verschillende soorten containers. Deze worden bij u geplaatst en op afroep of afspraak gewisseld. 

Metalen zijn eindeloos recyclebaar. Bij van Houtum Recycling zorgen we voor de juiste verwerking van uw non ferro afvalstromen tegen de voor u zo hoogst mogelijk financiële opbrengst.

Heeft u een terugkerende of eenmalige stroom aan metalen en zoekt u hiervoor een betrouwbare en duurzame partner? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Heeft u een afvalstroom met betrekking tot: Roest vast staal 304 (plaat) afval, RVS 316 (plaat) afval, overig RVS afval (o.a. 2205, 446 etc. ) Aluminium nieuw plaat afval, Aluminium draaisels, nieuw aluminium extrusie profielen afval, ALMG afval, Koper (plaat) afval, Messing (plaat) afval, Stroomkabels of Elektromotoren en componenten. wij bieden een passende oplossing en een goede prijs.

Totaalpakket

Naast de inzameling en verwerking van metaalafval bieden wij een complete oplossing voor alle vrijkomende afvalstromen bij uw organisatie. Zoals oud papier, hout, kunststof en restafval. Dit verzorgen wij uiteraard tegen scherpe transparante tarieven. Zo heeft u een transparante, duurzame en eerlijke partner of het gebied van afvalverwerking. Bovendien heeft u zo één aanspreekpunt, voor al uw vragen, gegevens en planning omtrent afvalverweking.

Wij beschikken over een groot aanbod aan verschillende typen containers die bij u kunnen worden geplaatst. Wanneer deze vol zijn worden ze op afroep of volgens een vaste frequentie gewisseld. Hiervoor beschikken wij over eigen containerauto’s waardoor we altijd snel en efficiënt aan uw wensen kunnen voldoen.

Containers & transport

Van Houtum Recycling beschikt over een grote hoeveelheid containers in allerlei soorten en maten. Van kliko’s voor archiefvernietiging tot 40cubs containers voor ijzer- en metaalafval. 

Perscontainers voor vuil- en/of papierafval behoren ook tot de mogelijkheden. Wij kunnen u in uw gehele afvalverwerking ontzorgen. 

Ook op het gebied van transport denken wij graag met u mee. Wij beschikken over een modern machine- en wagenpark en helpen u aan een oplossing voor alle vraagstukken rondom het transport van afvalmaterialen. Wanneer oude machines of onderdelen hiervan moeten worden afgevoerd zorgen wij dat alles voor u soepel verloopt. 

Oud papier & Archiefvernietiging

Wij verwerken diverse stromen oud papier. Van gemengd karton tot drukkerij afval. Daarnaast verzorgen wij de vernietiging van uw vertrouwelijke (archief) papier.

Hiervoor beschikken wij over verschillende type inzamel containers welke op afspraak bij u geplaatst worden en later door ons worden opgehaald. De inhoud wordt vernietigd en kan alleen nog als grondstof voor de productie van nieuw papier worden ingezet. 

Indien u meer informatie wilt over archiefvernietiging kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Let op*: papier, karton of archief kan niet door uzelf worden aangeleverd op de werf.  *Facilitaire dienstverlenende bedrijven kunnen in overleg grotere volumes aanleveren met eigen transport.