Let op: op donderdag 9-5 en vrijdag 10-5 zijn wij gesloten.

Let op: op donderdag 9-5 en vrijdag 10-5 zijn wij gesloten.

ijzer inleveren bij van houtum recycling

Een van de belangrijkste grondstoffen ter wereld.

Bij van Houtum Recycling zorgen we voor de juiste verwerking van al uw ijzer afvalstromen. Zo ontvangt u een scherpe prijs voor uw ijzerafval en werken we samen aan een beter milieu. Wij plaatsen containers bij u op locatie of u kunt zonder afspraak langskomen met eigen transport.

Ijzer recycling in Arnhem

Altijd een passende oplossing voor uw ijzer afvalstromen.

Heeft u een terugkerende of eenmalige stroom aan (oud) ijzer en zoekt u hiervoor een betrouwbare en duurzame partner? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nou gaat om nieuw plaatijzer afval, nieuw stans afval, algemeen productieafval, (machine)onderdelen of andere ijzer afvalstromen; wij bieden een passende oplossing. Waarbij uw opbrengsten, een efficiënte afhandeling en duurzaamheid centraal staan. 

Hiervoor beschikken wij over meerder inzamel-voertuigen en verschillende soorten containers, deze worden bij u geplaatst en op afroep of afspraak gewisseld.

Ijzer

Een veelzijdig materiaal dat goed hergebruikt kan worden.

IJzer is een veelzijdig metaal dat in verschillende industrieën wordt gebruikt vanwege zijn duurzaamheid en sterkte. Het wordt vaak toegepast in machinebouw, constructie en in de fabricage van diverse producten. Als gevolg van deze toepassingen ontstaan verschillende soorten ijzerafval. Denk hierbij aan plaatafval, stansafval, snijafval en oude onderdelen. Van Houtum Recycling heeft voor alle soorten ijzerafval een passende oplossing.

Door het recyclen en hergebruiken van uw verschillende soorten ijzerafval kunt u niet alleen kosten besparen, maar ook bijdragen aan duurzaamheid en het verminderen van de impact op ons milieu. Het recyclen van ijzerafval helpt de vraag naar nieuwe grondstoffen te verminderen en draagt bij aan een circulaire economie waarin materialen efficiënt worden benut. Van Houtum Recycling adviseert en ondersteund u graag in het verwerken van uw ijzer afval. 

Ons Bedrijf

Een Arnhems familiebedrijf sinds 1870

Waarom kiest u voor van Houtum Recyling Arnhem?