Let op: op donderdag 9-5 en vrijdag 10-5 zijn wij gesloten.

Let op: op donderdag 9-5 en vrijdag 10-5 zijn wij gesloten.

Elektronica Bij van Houtum recycling

Met elektronica wordt bedoeld: alle elektronische en elektrische apparaten en apparatuur. Denk hierbij aan klein huishoudelijke apparaten en witgoed.

Elektronica inleveren in arnhem

Lever oude huishoudelijke apparaten en elektronica in, zodat deze op een verantwoorde, duurzame manier kunnen worden hergebruikt.

Elektronica recycling is een cruciaal proces dat zich richt op het duurzaam verwerken en hergebruiken van elektronische apparaten nadat ze zijn versleten, beschadigd of niet meer functioneren. In onze moderne samenleving zijn elektronische apparaten alomtegenwoordig en worden ze dagelijks gebruikt door consumenten en ondernemers. Van smartphones en laptops tot gereedschap en wasmachines, elektronische apparaten hebben ons leven gemakkelijker en effici├źnter gemaakt.

Helaas hebben deze elektronische apparaten ook een beperkte levensduur, en na verloop van tijd kunnen ze defect raken, verouderd raken of gewoonweg niet meer aan onze behoeften voldoen. Wanneer dit gebeurt, is het van cruciaal belang dat deze apparaten op een verantwoorde en milieuvriendelijke manier worden afgevoerd, in plaats van ze simpelweg weg te gooien.

Door elektronica te recyclen kunnen waardevolle materialen zoals metalen, zoals koper, aluminium en goud, worden teruggewonnen. Deze gerecyclede materialen kunnen vervolgens worden hergebruikt in de productie van nieuwe elektronische apparaten of andere producten.

*Let op dat er geen accu’s en batterijen meer in de apparaten zitten. Koelkasten en beeldschermen nemen wij niet in.