Let op: op donderdag 9-5 en vrijdag 10-5 zijn wij gesloten.

Let op: op donderdag 9-5 en vrijdag 10-5 zijn wij gesloten.

Koper BIJ VAN HOUTUM RECYCLING

Rood koper wordt gebruikt voor verschillende toepassingen, waaronder elektrische bedrading, waterleidingen, sanitair, en diverse industriële en decoratieve doeleinden.

(Rood) koper inleveren in arnhem

Koperen buizen, handgepeld (mulberry/candy) en plaatafval.

Rood koper, bekend om zijn uitstekende elektrische geleidbaarheid en corrosiebestendigheid, is van onschatbare waarde in verschillende sectoren, waaronder elektrische toepassingen, bouw en industriële oplossingen, en natuurlijk bij sanitaire toepassingen. Het wordt gebruikt voor de productie van elektrische kabels, leidingen, motoren, transformatoren, huishoudelijke apparaten en sanitaire componenten.

Tijdens verschillende productieprocessen en na gebruik ontstaat er rood koper afval, zoals snijresten, oud koper uit demontage en handgepeld koper afkomstig uit pvc kabels. Wij zorgen ervoor dat dit rood koper afval op de juiste wijze wordt verwerkt en gerecycled, waardoor het opnieuw kan worden ingezet voor nieuwe producten en een bijdrage kan leveren aan een circulaire economie. Door recycling wordt de energiebehoefte voor de productie van nieuw koper aanzienlijk verminderd, wat bijdraagt aan een duurzamere en circulaire samenleving.

Koper staat ook bekend om zijn hoge waarde. Bekijk onze actuele schrootprijzen voor de prijs van rood koper of koper handgepeld. Neem voor (eenmalige of terugkerende) grote partijen contact met ons op.