Van maandag 22-7 t/m vrijdag 2-8 zijn wij gesloten wegens vakantie
Voor container wisselen bel: 026 361 55 34

Van ma 22-7 t/m vr 2-8 zijn wij gesloten wegens vakantie
Voor container wisselen
bel: 026 361 55 34

Roestvast staal (RVS) BIJ VAN HOUTUM RECYCLING

Ook wel roestvrijstaal of inox genoemd, is een legering van o.a. ijzer en chroom, wat zorgt voor goede corrosie bestendigheid. RVS is erg veelzijdig en wordt veel gebruikt in de bouw, de medische sector en de voedingsmiddelenindustrie.

RVS inleveren in Arnhem

Uw adres voor RVS 304 en RVS 316.

Van Houtum Recycling is toegewijd aan het duurzaam verwerken van uw roestvast stalen (RVS) afvalstromen, wij streven naar de hoogst mogelijke financiële opbrengst voor u. Of het nu een terugkerende of eenmalige stroom aan RVS omvat, wij hebben de oplossing. Ook als particulier of kleine ondernemer bent u van harte welkom bij ons.

Roestvast staal, met zijn corrosie-bestendige eigenschappen, wordt op grote schaal gebruikt in diverse sectoren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de bouw, de voedingsmiddelenindustrie, de medische sector, de chemische industrie en de scheepsbouw. Het wordt gebruikt voor de productie van roestvrijstalen buizen, platen, spoelen, schroeven, bevestigingsmiddelen, keukengerei, chirurgische instrumenten, opslagtanks, en zelfs kunstwerken en architectonische elementen.

Tijdens verschillende productieprocessen en na gebruik ontstaat er RVS afval, zoals snijafval, machinaal bewerkte stukken, oude RVS leidingen, machines, RVS schroot etc. Wij zorgen ervoor dat dit RVS afval op de juiste wijze wordt verwerkt en gerecycled. Hierdoor kan het opnieuw worden ingezet voor nieuwe producten en een bijdrage kan leveren aan een circulaire economie.

Of het nu gaat om Roestvast staal 304 (plaat) afval, RVS 316 (plaat) afval, overig RVS afval (o.a. 2205, 446 etc. ) of chroomstaal. Bij ons ontvangt u een scherpe prijs en bent u er zeker van dat uw RVS op een juiste manier wordt verwerkt.

Voor grote (eenmalige of terugkerende) partijen, neem contact op.